Jalestia Temmuz Ayı Önerileri!
Bu konunun yorumlarında önerilerinizi belirtebilirsiniz!
Merhabalar öncelikle iyi günler benim size nacizade bir önerim olucaktı benim ve diğer oyuncuların skyblock tan daha fazla keyif almaları için lütfen yerden eşyalar silinirken canavarlarda yok olmasın çünkü şu anda yaptığım canavar farmı tamamen işlevsiz kaldı gibi bişey zaten ada panelinden canavar oluşumu kapatılabiliyor bu fikri değerlendirmeniz dileğiyle iyi günler kolay gelsin
merhaba skyblock ta en iyi parayı tarım ürünnleri veriyor ama sürekli tarlanın başında olamıyorum o yüzden lütfen Çiftçi minyon eklermisiniz (noluuuuur) :(
Merhabalar, çiftçi ürünlerinin fiyatı çok ama çok düşük özellikle kaktüs ve şeker kamışı lütfen kaktüsün fiyatı 2.50 şeker kamışının fiyatı 3 olsun
Sunucuda bazı oyuncular sürekli takım oluyor, bu da PvP dengesini bozuyor. Bunun yerine oyuna klan sistemi eklenebilir. Klanlarda bir lider olur ve klan üyeleri arenada birbirlerine zarar veremez. Sadece duel üzerinden savaşabilirler. Böylece hem düzen sağlanır hem de takım olma konusu netleşir.
merhaba zindan etkinliğinde ana canlıya hasar verdiğimizde eşya veriyor envanterimiz doluysa yere atmamasını mümkünse ada sanal sandığına yada oyuncunun adasında kendi kilitlemiş olduğu sandığa gitmesini istiyorum bu sorundan dolayı önemli kasa anahtarları kaybettim teşekkürler.
iyi günler, serverda para kazanma kaktüs üzerine dönüyor bu yüzden diğer bitki ürünlerinin satış fiyatı arttırılırsa hem piyasaya farklı ürünler girer hem de oyuncuların tek bir hedefle sürekli aynı şeyleri tekrarlamasına gerek kalmaz. oyunda köylü ticareti açılıp ada limitiyle de sınır konulursa zümrüt ticareti için de oyuncular diğer farmlara yönelebilir ve bu oyununun sınırını ortadan kaldırır. piyasadaki fazla para için de kısa süreliğine bonus ya da yetki veren npcler kullanılırsa oyunda aşırı para olmaz ve enflasyon da dengelenmiş olur. ve ayrıca köylülerin açılması oyuncuların item ticareti için farklı adalara gitmesine de sebep olucak ve sadece aynı oyuncuların afk çarları değil de kendileri oyunu oynuyor olucak. daha birçok ayrıntı var fakat güncellemelerden sonra işleyişe bağlı eklemek daha mantıklı olur.
2196 members are registered on our server!